Κατηγορίες
Καλάθι

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρία μας είναι νεοσύστατη και πρωτοπορεί στο χώρο του φαρμακείου, μιας και έχει ως ύψιστο στόχο την παροχή ταχυκίνητων επώνυμων προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.    

Το www.evrypharm.gr ήρθε ως αποτέλεσμα μιας 30ετούς εμπειρίας στο χώρo και είναι το πιο ανταποδοτικό Β2Β, αφού βασίζεται στην αμφίδρομη σχέση μεταξύ προμηθευτή και φαρμακείου, καθώς και στο αμφίδρομο κέρδος των δύο πλευρών.

Είμαστε πάντα ανοιχτοί να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να τροποποιήσουμε την γκάμα των προϊόντων ανάλογα με τις επιταγές της εποχής και τα κενά της αγοράς, προσφέροντάς σας πάντα ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Στην ομάδα μας συμμετέχουν και φαρμακοποιοί, πράγμα που μας προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης επαφής με τις ανάγκες του σύγχρονου ελληνικού φαρμακείου, στις οποίες απαντάμε με ευέλικτες εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές λύσεις.

Η έδρα μας βρίσκεται… στα ύψη (σε υψόμετρο 1000μ) και εκεί στοχεύουμε και σε ότι αφορά το κέρδος σας!!! Σε ένα ευρύ φάσμα κέρδους, όπως δηλώνει και το όνομά μας….  


ΕΥΡΥΦΑΡΜ ΟΕ
Χίου 18
36100 Καρπενήσι
Ευρυτανία
ΑΦΜ: 801571700
ΔΟΥ: Καρπενησίου
Τηλ: 2237024401