Κατηγορίες
Καλάθι

Κασετίνες

Περιγραφή Ειδών Επιθέματα Αυτοκόλλητα Μικροτραυμάτων STRIPS STANDARD (MIXED 20ΤΕΜ) Αεροδιαπερατά Αδιάβροχα Υποαλλεργικά Απορροφητικά Διαθέσιμα σε κουτί 20 τεμαχίων..
Περιγραφή Ειδών Επιθέματα Αυτοκόλλητα Μικροτραυμάτων STANDARD 6CM X 1M Αδιάβροχα Υποαλλεργικά Απορροφητικά Κόβεται με ψαλίδι..
Κατασκευαστής: HANSAPLAST
Τα Hansaplast είναι ιδανικά για να καλύπτουν όλων των ειδών τις μικρές πληγές. Είναι κατασκευασμένα από υλικό το οποίο αναπνέει και απωθεί το νερό. Η αντικολλητική γάζα προστατεύει την πληγή και δημιουργεί ένα προστατευτικό μαξιλάρι. Η ισχυρή κολλητική δράση εξασφαλίζει ότι το επίθεμα παραμένει στη ..
Κατασκευαστής: HANSAPLAST
Περιγραφή Ειδών Επίθεμα που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του τραύματος ενώ προστατεύει την πληγή από μικρόβια. Είναι ατραυματικό καθώς αφαιρείται ανώδυνα, χωρίς να αφήσει υπολείμματα. Αποτελείται από ένα πορώδες αυτοκόλλητο στρώμα γάζας, υποαλλεργικό και αεροδιαπερατό, το ο..
Κατασκευαστής: HARTMANN
Περιγραφή Ειδών Cosmos Flexible Αυτοκόλλητα Επιθέματα Μικροτραυμάτων 2 Μεγέθη σε Κασετίνα των 20τμχ. Υποαλλεργικά αυτοκόλλητα επιθέματα τραυμάτων σε διάφορους τύπους. Με απορροφητική στρώση που έρχεται σε επαφή με το τραύμα χωρίς να προσκολλάται σε αυτό. Με συγκολλητικό υλικό φιλικό προς το..
Κατασκευαστής: HARTMANN
Περιγραφή Ειδών Cosmos Water Resistance Αυτοκόλλητα Επιθέματα Μικροτραυμάτων 5 Μεγέθη σε Κασετίνα των 40τμχ. Αυτοκόλλητα επιθέματα μικροτραυμάτων.Υποαλλεργικά αυτοκόλλητα επιθέματα τραυμάτων σε διάφορους τύπους. Με απορροφητική στρώση που έρχεται σε επαφή με το τραύμα χωρίς να προσκολλάτ..
Κατασκευαστής: HARTMANN
Περιγραφή Ειδών Dermaplast / Cosmos Flexible Αυτοκόλλητα Επιθέματα Ελαστικά τραυμάτων 1 Μέγεθος σε Κασετίνα του 1τμχ 6cm x 1m REF:530251 Hartmann Τα HARTMANN COSMOS FLEXIBLE, είναι ελαστικά επιθέματα που μπορούν να κοπούν στο επιθυμητό μέγεθος, για την προστασία μικρών τραυμάτων. Είναι εύκα..
Κατασκευαστής: HARTMANN
Περιγραφή Ειδών Επιθέματα αυτοκόλλητα μικροτραυμάτων: Με απορροφητικό κάλυμμα, το οποίο δεν κολλάει στο τραύμα. Υποαλλεργικό χάρη στο φιλικό προς το δέρμα υλικό συγκόλλησης. Επίθεμα ανθεκτικό στο νερό από συνθετική μεμβράνη που εμποδίζει τη διείσδυση ρύπων και νερού Εφαρμόζει με ασφάλεια ..
Κατασκευαστής: PIC
Περιγραφή Ειδών Αυτοκόλλητο τσιρότο γενικής χρήσεως, ανθεκτικό στο νερό. Περιλαμβάνει μια ειδική βάση από πολυαιθυλένιο με τρισδιάστατους πόρους, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και ταυτόχρονα διασφαλίζει τη μέγιστη προστασία από τα βακτήρια...
Κατασκευαστής: PIC
Περιγραφή Ειδών Pic Αντηβακτηριδιακά τσιρότα για  Αγόρια 19x72cm,24 τεμαχίων...
Κατασκευαστής: PIC
Περιγραφή Ειδών Pic Αντηβακτηριδιακά τσιρότα για Κορίτσια 19x72cm,24 τεμαχίων...
Περιγραφή Ειδών Αιμοστατικά strips υποαλλεργικά με μείγμα αλγινικού ασβεστίου & αλγινικού νατρίου. Ανθεκτικά στο νερό, αποστειρωμένα, αντικολλητικά, απορροφητικά...
Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών σε Τσαντάκι Προγεμισμένο Matsuda
Νέο A -20 % Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: MATSUDA
Περιγραφή Ειδών Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών σε Τσαντάκι Προγεμισμένο 38τμχ Matsuda Το μικρό του μέγεθος και το ελαφρύ βάρος το κάνουν Ιδανικό Κιτ Πρώτων Βοηθειών για το αυτοκίνητο, την βάρκα, τον ποδηλάτη ,τον πεζοπόρο, τον κατασκηνωτή και όχι μόνο. Σύμφωνα με το πρότυπο DIN 13164 Περι..
Κατασκευαστής: MATSUDA
Περιγραφή Ειδών Το Φαρμακείο Τσέπης Προγεμισμένο Matsuda είναι έτοιμο να σας προσφέρει άμεσα τις αναγκαίες πρώτες βοήθειες για κάποια μικρό-χτυπήματα, κοψίματα και τσιμπήματα. Το προγεμισμένο φαρμακείο φαρμακείο τσέπης Μatsuda περιέχει :     Λευκοπλάστης 1,25cmX5cm 1τμχ ..
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)