Κατηγορίες
Καλάθι

Χειμερινά

Περιγραφή Ειδών Παστίλιες με βατόμουρο & πρόπολη που μαλακώνουν το λαιμό και έχουν αντιοξειδωτική δράση. Καταπολεμούν τον επίμονο βήχα. Κατάλληλες για ομοιοπαθητική και για τα παιδιά...
Περιγραφή Ειδών Οι ισότονες αμπούλες Clinofar είναι αποστειρωμένοι μη ενέσιμοι φυσιολογικοί οροί χωρίς συντηρητικά και είναι ασφαλείς, υγιεινές και εύκολες στη χρήση. H συσκευασία περιέχει 60 πλαστικές αμπούλες μιας χρήσης των 5ml και συστήνεται να μη χρησιμοποιείτε η αμπούλα αν είναι ανοιχ..
Κατασκευαστής: GLAXO
Ανταλλακτικά ακροφύσια μιας χρήσης με απορροφητικό φίλτρο που χρησιμοποιούνται με τη συσκευή ρινικής απόφραξης  Otrisalin για μωρά. Η ρινική απόφραξη συμβάλλει στον καθαρισμό της μύτης, απομακρύνοντας μαλακά τις ενοχλητικές εκκρίσεις. Βοηθάει το μωρό να αναπνέει, να τρώει και να κοιμάται κα..
Κατασκευαστής: GLAXO
Συσκευή ρινικής απόφραξης κατάλληλο για χρήση σε βρέφη με μαλακά ακροφύσια μιας χρήσης από εύκαμπτο υλικό...
Περιγραφή Ειδών Η βαζελίνη της Salkano προσφέρει βαθιά ενυδάτωσησε χέρια, χείλη, αγκώνες, γόνατα και φτέρνες. Διαθέτειθεραπευτικές και μαλακτικές ιδιότητεςκαι συνάμα δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος πουσφραγίζει την υγρασίαστο εσωτερικό του. Παράλληλα,ανακουφίζε..
Περιγραφή Ειδών Αγνή βαζελίνη για την ενυδάτωση και ανακούφιση της ξηρής και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας...
Περιγραφή Ειδών Αγνή βαζελίνη για την ενυδάτωση και ανακούφιση της ξηρής και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας...
Περιγραφή Ειδών Βαζελίνη για την ενυδάτωση της επιδερμίδας του σώματος και την προστασία από τις ραγάδες. Κατάλληλη για απαλό μασάζ...
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)