Κατηγορίες
Καλάθι

Χειμερινά

Περιγραφή Ειδών Παστίλιες με θυμάρι και μέλι. Κατάλληλες σε περιπτώσεις βήχα και πονόλαιμου. Κάθε παστίλια περιέχει το 12% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης (Σ.Η.Π) σε βιταμίνη C. Κατάλληλες για ομοιοπαθητική...
Περιγραφή Ειδών Κρέμα σώματος για εντατική προστασία και ενυδάτωση, χωρίς συντηρητικά. Είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. ..
Περιγραφή Ειδών Κρέμα σώματος για εντατική προστασία και ενυδάτωση, χωρίς συντηρητικά. Είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. ..
Κατασκευαστής: GLAXO
Ανταλλακτικά ακροφύσια μιας χρήσης με απορροφητικό φίλτρο που χρησιμοποιούνται με τη συσκευή ρινικής απόφραξης  Otrisalin για μωρά. Η ρινική απόφραξη συμβάλλει στον καθαρισμό της μύτης, απομακρύνοντας μαλακά τις ενοχλητικές εκκρίσεις. Βοηθάει το μωρό να αναπνέει, να τρώει και να κοιμάται κα..
Κατασκευαστής: GLAXO
Συσκευή ρινικής απόφραξης κατάλληλο για χρήση σε βρέφη με μαλακά ακροφύσια μιας χρήσης από εύκαμπτο υλικό...
Περιγραφή Ειδών Η βαζελίνη της Salkano προσφέρει βαθιά ενυδάτωσησε χέρια, χείλη, αγκώνες, γόνατα και φτέρνες. Διαθέτειθεραπευτικές και μαλακτικές ιδιότητεςκαι συνάμα δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος πουσφραγίζει την υγρασίαστο εσωτερικό του. Παράλληλα,ανακουφίζε..
Περιγραφή Ειδών Αγνή βαζελίνη για την ενυδάτωση και ανακούφιση της ξηρής και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας...
Περιγραφή Ειδών Βαζελίνη για την ενυδάτωση της επιδερμίδας του σώματος και την προστασία από τις ραγάδες. Κατάλληλη για απαλό μασάζ...
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)