Κατηγορίες
Καλάθι

MEDEL

Κατασκευαστής: MEDEL
Περιγραφή Ειδών Medel θερμόμετρο χωρίς υδράργυρο. Υψηλή ακρίβεια αποτελεσμάτων και ευανάγνωστη κλίμακα μέτρησης...
Κατασκευαστής: MEDEL
Περιγραφή Ειδών Το θερμόμετρο μετώπου Medel είναι ανέπαφο. Διαθέτει τεχνολογία υπερύθρων και μεγάλη ακρίβεια στις μετρήσεις θερμοκρασίας. Έχει πολλαπλές λειτουργίες καθώς, εκτός της μέτρησης της θερμοκρασίας σώματος, έχει τη δυνατότητα να μετρά τη θερμοκρασία αντικειμένων και υγρών. Διαθέ..
Κατασκευαστής: MEDEL
Το ψηφιακό θερμόμετρο Medel μετρά τη θερμοκρασία σώματος μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Διαθέτει ήχο ειδοποίησης κατά το τέλος της μέτρησης και μνήμη της τελευταίας μέτρησης. Περιέχει προστατευτική θήκη...
Κατασκευαστής: MEDEL
Συσκευή νεφελοποίησης εισπνεόμενων φαρμάκων η οποία λειτουργεί με σύστημα compressor. Εξοπλισμένη με το σετ νεφελοποίησης Medeljet Basic που εγγυάται αποτελεσματική νεφελοποίηση. Tο σετ περιέχει: επιστόμιο, υποδοχή για τη μύτη, μάσκα ενηλίκων και μάσκα παιδική, ανταλλακτικό φίλτρο και σωλήνα αέρ..
Κατασκευαστής: MEDEL
Το παλμικό οξύμετρο δακτύλου Medel μετρά τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα και τους καρδιακούς παλμούς. Είναι μικρό και ελαφρύ, για χρήση στο σπίτι αλλά και στο δρόμο. Διαθέτει οθόνη με 4 διαφορετικές επιλογές, εύκολη στην ανάγνωση. Ιδανικό για ανθρώπους με καρδιακή ανεπάρκεια, χρόνιες αποφρακτ..
Κατασκευαστής: MEDEL
Το Medel CONTROL είναι το άνω τμήμα του βραχίονα παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης που χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή μετρήσεων και ελέγχου από τις τιμές αρτηριακής πίεσης του αίματος. Αυτό επιτρέπει γρήγορα και εύκολα να μετρήσει την αρτηριακή σας πίεση, να αποθηκεύσετε τις τιμές μέτρησης ..
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)