Κατηγορίες
Καλάθι

Συσκευές - Αυτοδιάγνωση

Περιγραφή Ειδών Tαινίες για τον προσδιορισμό της γλυκόζης του αίματος, κατάλληλες για χρήση με τους μετρητές Accu-Check Instant & Instant S. Απαιτείται μόνο ελάχιστη ποσότητα αίματος, τα αποτελέσματα είναι αξιόπιστα εντός 5 δευτερολέπτων. Δεν χρειάζονται κωδικοποίηση,έχουν μεγάλη λαβή ..
Κατάλληλο για παιδιά 1-5 ετών Aerochamber Plus Αντιστατικός Αεροθάλαμος Με Δείκτη Εισπνοών Flow-Vu* O αεροθάλαμος με βαλβίδα (Valved Holding Chamber - VHC) AeroChamber Plus με δείκτη εισπνοών Flow - Vu Anti-Static διασφαλίζει ικανοποιητική εφαρμογή και ελέγχει τα συμπτώματα από το βρογχικό άσθ..
Κατάλληλο για βρέφη 0-18 μηνών  O αεροθάλαμος με βαλβίδα (Valved Holding Chamber - VHC)  AeroChamber Plus* με δείκτη εισπνοών Flow-Vu* Anti-Static διασφαλίζει ικανοποιητική εφαρμογή και ελέγχει τα συμπτώματα από το βρογχικό άσθμα, τη βρογχίτιδα και τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθει..
Περιγραφή Ειδών Τεστ εγκυμοσύνης με άκρο που αλλάζει χρώμα και αποτέλεσμα σε 1 λεπτό. Γρήγορη ανίχνευση με ακρίβεια άνω του 99%...
Περιγραφή Ειδών Ψηφιακό τεστ εγκυμοσυνης με δείκτη που ενημερώνει πριν πόσες εβδομάδες έγινε η σύλληψη...
Κατασκευαστής: CONTOUR
Ταινίες μέτρησης γλυκόζης αίματος συμβατές με τους μετρητές Contour Care. Σχεδιασμένες να λειτουργούν με την τεχνολογία ακρίβειας πολλαπλού παλμού και No Coding που εξαλείφει σφάλματα λόγω λανθασμένης κωδικοποίησης. Υψηλή ακρίβεια, ακόμη και σε χαμηλότερα επίπεδα γλυκόζης αίματος. Το αποτέλ..
Κατασκευαστής: CONTOUR
Ταινίες μέτρησης σακχάρου αίματος συμβατές με την οικογένεια μετρητών επόμενης γενιάς Contour Next. Σχεδιασμένες με την τεχνολογία ακρίβειας Multipulse και No Coding που εξαλείφει σφάλματα λόγω λανθασμένης κωδικοποίησης. Εμφανίζουν υψηλή ακρίβεια, ακόμη και σε χαμηλότερα επίπεδα γλυκόζης αίμ..
Κατασκευαστής: ABBOTT
Tαινίες για τον προσδιορισμό της γλυκόζης του αίματος, κατάλληλες για χρήση με τους μετρητές FreeStyle Lite, FreeStyle Freedom Lite & FreeStyle InsuLinx Systems. Απαιτείται μόνο ελάχιστη ποσότητα αίματος, ενώ τα αποτελέσματα είναι αξιόπιστα εντός 5 δευτερολέπτων...
Κατασκευαστής: ABBOTT
Ταινίες μέτρησης γλυκόζης για χρήση με τον μετρητή Precision που δίνουν αποτέλεσμα σε μόνο 5 δευτερόλεπτα. Λειτουργούν με πολύ μικρή ποσότητα αίματος, εξασφαλίζοντας ανώδυνη και απλή μέτρηση. Εύκολη τοποθέτηση αίματος αποτρέπει την άσκοπη σπατάλη ταινιών. Η μοναδική χημική σύνθεση των νέων τα..
Κατασκευαστής: MENARINI
Ταινίες για τον ποσοτικό προσδιορισμό της γλυκόζης του αίματος με την συσκευή μέτρησης GlucoMen Areo. Εύκολη χρήση με ιδιαίτερο πλατύ φάρδος. Αποδεδειγμένη υψηλή ακρίβεια μέτρησης. Χαμηλή απαιτούμενη ποσότητα αίματος που απαιτείται, μόλις 0,5 ml. Διάρκεια μέτρησης σε 5 δευτερόλεπτα...
Περιγραφή Ειδών Ταινίες (50 τεμαχίων) μέτρησης ζακχάρου για έλεγχο της γλυκόζης.  ..
On Call Vivid : Υψηλή τεχνολογία που προσφέρει 100% ακρίβεια για να αισθάνονται τα άτομα με διαβήτη 100% εμπιστοσύνη στην αυτοδιαχείριση του διαβήτη τους...
Κατασκευαστής: GLAXO
Συσκευή ρινικής απόφραξης κατάλληλο για χρήση σε βρέφη με μαλακά ακροφύσια μιας χρήσης από εύκαμπτο υλικό...
Κατασκευαστής: AEOLOS
Το Aeolos είναι ένας αντιστατικός αεροθάλαμος εισπνοών με βαλβίδα μίας διαδρομής και χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική χορήγηση εισπνεόμενων φαρμάκων. Με τη χρήση του Aeolos μειώνεται σημαντικά η ποσότητα φαρμάκου που εναποτίθεται στην στοματική κοιλότητα και στον φάρυγγα και επιτυγχάνεται ..
Κατασκευαστής: AEOLOS
Περιγραφή Ειδών Το Aeolos είναι ένας αντιστατικός αεροθάλαμος εισπνοών με βαλβίδα μίας διαδρομής και χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική χορήγηση εισπνεόμενων φαρμάκων. Με τη χρήση του Aeolos μειώνεται σημαντικά η ποσότητα φαρμάκου που εναποτίθεται στην στοματική κοιλότητα και στον φάρυγ..
Κατασκευαστής: AEOLOS
Το Aeolos είναι ένας αντιστατικός αεροθάλαμος εισπνοών με βαλβίδα μίας διαδρομής και χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική χορήγηση εισπνεόμενων φαρμάκων. Με τη χρήση του Aeolos μειώνεται σημαντικά η ποσότητα φαρμάκου που εναποτίθεται στην στοματική κοιλότητα και στον φάρυγγα και επιτυγχάνεται ..
Κατασκευαστής: MEDEL
Περιγραφή Ειδών Το θερμόμετρο μετώπου Medel είναι ανέπαφο. Διαθέτει τεχνολογία υπερύθρων και μεγάλη ακρίβεια στις μετρήσεις θερμοκρασίας. Έχει πολλαπλές λειτουργίες καθώς, εκτός της μέτρησης της θερμοκρασίας σώματος, έχει τη δυνατότητα να μετρά τη θερμοκρασία αντικειμένων και υγρών. Διαθέ..
Κατασκευαστής: HARTMANN
Ψηφιακό θερμόμετρο με με ευανάγνωστη, διαυγή οθόνη και εμφάνιση αποτελέσματος σε 60-90 δευτερόλεπτα...
Κατασκευαστής: BEURER
Ηλεκτρική Θερμοφόρα με 90' χρονοδιακόπτη, σύστημα ασφαλείας Beurer (BSS), 100W, πολύ μαλακό ύφασμα, γρήγορη θέρμανση, πλένεται, Oko-Tex 100. BSS Προστασία υπερθέρμανσης 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας 100 Watts Αυτόματο κλείσιμο μετά το πέρας 90 λεπτών Γρήγορη θέρμανση «τούρμπο» Φωτιζόμενες ενδείξει..
Κατασκευαστής: MATSUDA
Περιγραφή Ειδών Αποστειρωμένος ουροσυλλέτης Matsuda με κάνουλα, χωρητικότητας 2 λίτρων. Συσκευασία 10 τεμαχίων...
Κατασκευαστής: MATSUDA
Περιγραφή Ειδών Αποστειρωμένος ουροσυλλέτης Matsuda χωρίς κάνουλα, χωρητικότητας 2 λίτρων. Συσκευασία 10 τεμαχίων...
Πιεσόμετρο με ενσωματωμένο στηθοσκόπιο. Διαθέτει ωρολογιακό μανόμετρο που ρυθμίζεται, αεροθάλαμο και πουάρ από λάτεξ ενισχυμένο για αντοχή στο χρόνο...
Κατασκευαστής: OMRON
Αυτόματο πιεσόμετρο μπράτσου. Διαθέτει περιβραχιόνιο Easy (μεσαίου μεγέθους 22-32εκ.) για εύκολη και άνετη μέτρηση, μεγάλη οθόνη τριών ενδείξεων (μεγάλη & μικρή πίεση, παλμοί), ενώ διατηρεί στη μνήμη το αποτέλεσμα της τελευταίας μέτρησης. ..
Κατασκευαστής: OMRON
Ψηφιακό Πιεσόμετρο Μπράτσου που μετράει τη συστολική πίεση (SYS), τη διαστολική πίεση (DIA) και τους παλμούς της καρδιάς...
Εμφάνιση 1 έως 25 από 25 (1 Σελ.)