Κατηγορίες
Καλάθι

Ζακχαρώδης Διαβήτης

Περιγραφή Ειδών Tαινίες για τον προσδιορισμό της γλυκόζης του αίματος, κατάλληλες για χρήση με τους μετρητές Accu-Check Instant & Instant S. Απαιτείται μόνο ελάχιστη ποσότητα αίματος, τα αποτελέσματα είναι αξιόπιστα εντός 5 δευτερολέπτων. Δεν χρειάζονται κωδικοποίηση,έχουν μεγάλη λαβή ..
Κατασκευαστής: CONTOUR
Ταινίες μέτρησης γλυκόζης αίματος συμβατές με τους μετρητές Contour Care. Σχεδιασμένες να λειτουργούν με την τεχνολογία ακρίβειας πολλαπλού παλμού και No Coding που εξαλείφει σφάλματα λόγω λανθασμένης κωδικοποίησης. Υψηλή ακρίβεια, ακόμη και σε χαμηλότερα επίπεδα γλυκόζης αίματος. Το αποτέλ..
Κατασκευαστής: CONTOUR
Ταινίες μέτρησης σακχάρου αίματος συμβατές με την οικογένεια μετρητών επόμενης γενιάς Contour Next. Σχεδιασμένες με την τεχνολογία ακρίβειας Multipulse και No Coding που εξαλείφει σφάλματα λόγω λανθασμένης κωδικοποίησης. Εμφανίζουν υψηλή ακρίβεια, ακόμη και σε χαμηλότερα επίπεδα γλυκόζης αίμ..
Κατασκευαστής: ABBOTT
Tαινίες για τον προσδιορισμό της γλυκόζης του αίματος, κατάλληλες για χρήση με τους μετρητές FreeStyle Lite, FreeStyle Freedom Lite & FreeStyle InsuLinx Systems. Απαιτείται μόνο ελάχιστη ποσότητα αίματος, ενώ τα αποτελέσματα είναι αξιόπιστα εντός 5 δευτερολέπτων...
Κατασκευαστής: ABBOTT
Ταινίες μέτρησης γλυκόζης για χρήση με τον μετρητή Precision που δίνουν αποτέλεσμα σε μόνο 5 δευτερόλεπτα. Λειτουργούν με πολύ μικρή ποσότητα αίματος, εξασφαλίζοντας ανώδυνη και απλή μέτρηση. Εύκολη τοποθέτηση αίματος αποτρέπει την άσκοπη σπατάλη ταινιών. Η μοναδική χημική σύνθεση των νέων τα..
Κατασκευαστής: MENARINI
Ταινίες για τον ποσοτικό προσδιορισμό της γλυκόζης του αίματος με την συσκευή μέτρησης GlucoMen Areo. Εύκολη χρήση με ιδιαίτερο πλατύ φάρδος. Αποδεδειγμένη υψηλή ακρίβεια μέτρησης. Χαμηλή απαιτούμενη ποσότητα αίματος που απαιτείται, μόλις 0,5 ml. Διάρκεια μέτρησης σε 5 δευτερόλεπτα...
Περιγραφή Ειδών Ταινίες (50 τεμαχίων) μέτρησης ζακχάρου για έλεγχο της γλυκόζης.  ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)