Κατηγορίες
Καλάθι

Dr Frei Βιταμίνη C 1000mg (ΛΗΞΗ 4ος/2024)

Dr Frei Βιταμίνη C 1000mg (ΛΗΞΗ 4ος/2024)
Νέο A -50 %
Dr Frei Βιταμίνη C 1000mg (ΛΗΞΗ 4ος/2024)
Περιγραφή Ειδών Για Δύνατο Ανοσοποιητικό Σύστημα.
Η βιταμίνη C ενισχύει την αντοχή του οργανισμού σε λοιμώξεις και έχει αντιοξειδωτική δράση. Συστήνεται σε περιπτώσεις κόπωσης και έντονης σωματικής καταπόνησης.
Χαρακτηριστικά βιταμινών:
 Υψηλής ποιότητας συστατικά: H Dr Frei είναι μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής βασισμένη στην επιστημονική γνώση, την έρευνα και την προσεκτική επιλογή συστατικών.
 Ορθή παραγωγική πρακτική: Χρησιμοποιούμε μόνο GMP - πιστοποιημένες παραγωγικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν τις αυστηρότερες απαιτήσεις - και ελέγχουμε κάθε προϊόν σε όλο τον παραγωγικό κύκλο για να εξασφαλίσουμε ότι ακολουθούνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.
 Αποδεδειγμένη επιστήμη: Εστιάζουμε στον σχεδιασμό και την επιστημονική παραγωγή βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής που σας βοηθούν να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
 Γρήγορη δράση και υψηλή απόδοση: Τα αναβράζοντα δισκία είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους για τη χορήγηση ενεργών συστατικών στον οργανισμό.
 Γευστικό ρόφημα για την υγεία σας: Οι αναβράζουσες βιταμίνες Dr Frei είναι ένας συνδυασμός υγιεινών θρεπτικών ουσιών σε μορφή δροσιστικού και γευστικού ροφήματος.
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κωδικός: 967